kvdz1

 

De 19-jarige wedstrijdturnster Kimberly van der Zalm heeft zich aangemeld bij Pro Patria-hoofdcoach Vincent Vermeulen. Het verenigingsbestuur heeft haar volledige steun toegezegd bij het te volgen opleidingstraject.

De turnster won vorig jaar brons op het onderdeel Sprong bij de finales Nederlandse kampioenschappen en is jarenlang opgeleid en getraind door voormalig Pro Patria-hoofdcoach Frank Louter. Haar sportieve resultaten vonden vorig jaar juni in AHOY de bekroning met een bronzen medaille bij de NK in de Eredivisie.

Meer dan welkom

Pro Patria’s nieuwe hoofdcoach, Vincent Vermeulen, is blij met het besluit van Kimberly van der Zalm. “In turntechniek heeft Kimberly al een hogeschool-opleiding op zak en ook haar eigen voorbeeld is uitstekend. Via een leerstage bij de afdeling Turn Dames van de vereniging en het KNGU opleidingstraject, kan Kimberley haar voorgenomen doel bereiken. Ze is meer dan welkom,” aldus Vermeulen.

Kimberley heeft inmiddels met veel plezier en enthousiasme de eerste trainingen meegedraaid in de turnzaal van Pro Patria.

Foto: Sander Janssen

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-