7 maart drachtenSportschool Da Graca heeft op 7 maart 2015 met 5 jeugdvechters deelgenomen aan het ‘Open Nederlands Shin Kyokushin Kampioenschap Kumite en Kata 2015’ te Ureterp in Friesland.

Het toernooi bestond uit de onderdelen Kata en Kumite. De vechters van Da Graca hebben alleen deelgenomen aan Kumite. Tijdens dit toernooi was het plaatsen van lowkicks voor de jeugd onder de 15 jaar verboden. Deze beperking hield in dat onze jeugdvechters hun harde en snelle lowkicks niet als wapens konden inzetten.

Sasha Bras die als eerste de mat op moest, versloeg haar twee tegenstanders met goede en mooie hoge beentechnieken en behaalde de 1e plaats. Iraisha Boedhoe die als tweede de mat op moest won snel van haar twee tegenstanders door het plaatsen van hoge trappen. Zij is ook 1e geworden.

Ceycilia de Vries die als derde de mat op mocht, kon haar lowkicks niet gebruiken en was daardoor onvoldoende in staat haar tegenstanders onder druk zetten. Desondanks is zij 2e geworden.

Leroy Stenhuys en Declan Kater zaten als vanouds in dezelfde poule met nog 3 andere tegenstanders. Alle vechters in deze poule waren aan elkaar gewaagd en na zware wedstrijden is Leroy 2e en Declan 4e geworden

Kevin Kater was uitgenodigd om als scheidsrechter op te treden. Dit deed hij weer uitstekend.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

www.zoetermeerpanters.nl

-advertenties-

-goede doel-