overwinningOp 8 maart 2015 vond traditioneel de CPC Loop plaats in Den Haag, vanuit ARV Ilion was er een grote deelname aan de loop, meer dan 100 leden namen deel aan afstanden van 1 kilometer, voor de allerkleinsten, tot de halve marathon voor de ervaren atleten.

De Ilion atleten behaalden fantastische klasseringen, wat al begon met de 1 km loop die werd gewonnen door Paolo van der Straaten. Daarna vond de 5 kilometer plaats en daar waren toch wel de grootste successen te vieren voor ARV Ilion. Zowel bij de scholieren jongens als meisjes werd gewonnen door een Ilionees, Jeroen Mohamed won bij de jongens scholieren en Linda Alzate Ramirez was 1e scholiere. Jeroen liep een persoonlijk record van 18min43 en Linda zat daar 1 seconde achter met 18min44. Overall gezien werd gewonnen door Robbin Pieterman in een tijd van 15min50 vlak voor zijn clubgenoot Steef Severijn die 16minuten precies liep.

Plek 6,7 en 8 waren ook nog voor Ilionezen: Alvin Severijn, Alessio van der Straaten en Timon Nagelkerken.

Beste Ilion dame op de 10km was Annelisa Joritsma in een tijd van 45min48 en beste heer was Victor Geraerdts in een tijd van 37min42. Op de halve marathon liep Nick van der Poel naar een schitterende 1u13m16 en Tamara van Kleef naar een tijd van 1u32m25.

De CPC loop was voor Ilion een groot succes met veel deelnemers en fantastische prestaties!

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

www.cgvzoetermeer.nl

http://sportschooldagraca.nl/

http://www.ilion.nl/

http://propatria.nl/

http://www.sg-wzc.nl/

http://www.svdwo.nl/

www.tvzoetermeer77.nl 

www.zoetermeerpanters.nl

-advertenties-

-goede doel-