sg wzc vrijwilligersVrijwilligers van SG WZC waterpolo in het zonnetje gezet met themamiddag 'Zonder jou is er geen bal aan.’ (Foto: OttenZien.nl/ Olaf Otten)

SG WZC Waterpolo Zoetermeer is heel erg trots op al haar vrijwilligers!

Van de scheidsrechters tot de coaches aan de badrand. Van de commissieleden tot de webmaster achter de computer. Van de jeugdtrainers tot de fotograaf en speaker bij de thuiswedstrijden.

Het Zoetermeerse waterpolo kan niet bestaan zonder al die vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor SG WZC, voor het waterpolo. Schitterende acties in het water krijgen vaak veel aandacht en applaus, maar het werk dat deze vrijwilligers verzetten om die acties mogelijk te maken helaas niet. Die vrijwilligers geven kleur aan SG WZC.

Om die waardering te kunnen uiten, organiseerde (wederom een aantal) vrijwilligers een verrassende en feestelijke vrijwilligersmiddag. Onder het motto ‘Zonder JOU is er geen bal aan’ werd een gezellige pubquiz met extra activiteiten gepresenteerd. De vrijwilligers kwamen binnen over een sierlijke rode loper. Daarna werd in teams aan de swingende pubquiz meegedaan. Tussendoor werd iedereen verwend met heerlijke hapjes en drankjes. Als hoogtepunt werd een prachtig gedicht voorgedragen en een fotolijst onthuld met daarop (bijna) alle vrijwilligers van dit seizoen.

Met zulke toppers waren er alleen maar winnaars. De SG WZC vrijwilligers worden niet betaald, niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn. Toch was er voor iedereen een leuke attentie.

De organisatie wilde nogmaals benadrukken: "Alle vrijwilligers; wij vinden het geweldig wat jullie doen! We hopen daar nog lang van te kunnen genieten. Bedankt voor jullie inzet!"

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-