Teamfoto JA1 2015

MHCZ JA1 (foto boven- met links trainer/coach Vincent de Vries) en JB1 (staande foto -met in het midden de trainers/coaches Axel Vertegaal en Yorick van der Vis) treden - in hun nieuwe clubtenue - maandagavond 30 maart aan voor een internationaal oefenduel tegen teams uit Zuid-Afrika

Teamfoto JB1 2015Maandagavond 30 maart spelen de selectieteams JA1 en JB1 van mixed hockeyclub Zoetermeer (MHCZ) internationale oefenwedstrijden tegen twee teams van de Fairmont highschool uit Kaapstad.

De bezoekende teams uit Kaapstad behoren tot de top 10 van Zuid-Afrika, met spelers in de regionale- en enige zelfs in de nationale jeugdselecties. In het buitenland sport de jeugd meestal niet bij een sportclub maar intern op school.

De teams van MHCZ, JA1 en JB1, spelen beide zeer verdienstelijk in de KNHB Topklasse. Het belooft dus maandagavond 30 maart een spannende internationale strijd te worden. Om 18.30 uur start de wedstrijd van JB1 (under 16) op veld 4 en om 19.00 uur start de wedstrijd van JA1 (under 18) op veld 2 aan de Van der Hagenstraat 17 in het burgemeester van Tuyll Sportpark in Zoetermeer.

MHCZ nodigt iedereen uit om deze uitdagende wedstrijden bij te wonen. Er is voldoende parkeergelegenheid en de toegang is gratis.

De wedstrijden van Fairmont highschool zijn onderdeel van een tour die ze door Nederland en Belgiƫ maken. Hierbij wordt ook tegen vijf andere clubs gespeeld en staan er diverse hockeytrainingen en culturele activiteiten op hun programma.

 

Fotografie

Foto JA1; foto Frank Ideler (MHCZ)

Foto JB1; foto Lison de Beer (MHCZ)

-advertenties-

-goede doel-