Groepsfoto livelloOp zaterdag 28 maart 2015 zal in sporthal de Veur in Zoetermeer een voorronde van het NK jazzdans van de KNGU worden georganiseerd. Sinds september 2014 heeft Greg en Baud Productions er een dansafdeling, Livello, bij gekregen. Gelijk in het eerste jaar zullen zij ook de organisatie van een voorronde op zich nemen.

Livello van Greg en Baud staat onder leiding van Esmée van Engelen en Lieanne Kamphuis en heeft twee wedstrijdgroepen en twee recreatie groepen. De twee wedstrijdgroepen zullen deelnemen aan de voorronde NK jazzdans in de hoop een finaleplaats tijdens het NK Jazzdans in Ahoy Rotterdam op 20 juni 2015 te veroveren. Tevens zullen zij voor alle groepen in het weekend van 11 en 12 juli 2015 een theatershow organiseren met medewerking van de TOPklas van Greg en Baud.

De kaartverkoop voor de voorronde vindt plaats op de dag zelf bij Sporthal de Veur, een kaartje kost €5,-. Het ochtendprogramma start om 10:00 en het middagprogramma rond 13:00 uur. Voor meer informatie over de kaartverkoop, Greg en Baud en Livello kijk op www.greg-baud.nl.

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-