CK 3Afgelopen weekend werden bij Dekker Sport de clubkampioenschappen Squash gehouden. Er werd gespeeld in 3 categorieën, met in totaal 30 spelers.

Bij de jeugd deden er in totaal 7 deelnemers mee. De nummer 1 geplaatst, Sam Gerrits, behaalde gemakkelijk de finale. Voor de nummer 2, Lance Valkenhoff, was de halve finale tegen Jesse van der Toorn (3e geplaatst) een spannende partij, die hij uiteindelijk met 3-2 won. In de finale werd er goed spel gespeeld door beide toppers en stapte aan het einde van de wedstrijd Sam van de baan af als de nieuwe clubkampioen bij de jeugd.

CK 13 CK 15 CK 23

In de heren B deden er 12 deelnemers mee, waaronder ook Sam Gerrits. Naast zijn overwinning bij de jeugd, behaalde hij in deze categorie een mooie 5e plaats. Michel Veeken verloor helaas zijn eerste partij, maar wist daarna alles te winnen. Daardoor mocht hij aan het einde van de dag de plate in ontvangst nemen. In de top van de categorie waren er spannende wedstrijden. Jeroen Briede wist na een spannende halve finale door te stromen naar de finale. Hier kwam hij William Stenfert tegen, die in de halve finale van Ramon van der Torren had gewonnen. Ondanks dat Jeroen een spannende halve finale had, wist hij zich goed te herpakken en won 3-1 van William.

Als laatste is er dan nog de 'koningscategorie', de heren A. Ook in deze categorie waren er 12 deelnemers. Het niveau lag er hoog en dat was ook echt terug te zien in de uitslagen. De partijen duurden lang en waren erg intensief. In de plate finale mochten 2 squashvrienden het tegen elkaar opnemen, namelijk André van Rijn en Danny van der Sluis. De strijd was erg aanwezig en beide spelers wilden heel graag winnen! Uiteindelijk stapte Danny als winnaar van de baan en daar werd André nog de hele middag aan herinnerd.

Ondanks de 'zware' loting voor Hans wist hij toch de finale te bereiken, waar hij moest aantreden tegen zijn teamgenoot René. Het was een spannende partij, waarbij Hans de eerste game met 15-13 won. Daarna verliep het minder bij Hans en daar maakte René goed gebruik van. Bij 10-6 in de 4e game sloeg Hans de bal down en door die bal had René de overwinning binnen.