DSC 3464 X3DSC 3608 X2De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie organiseert elk jaar de landelijke wedstrijd NK jazzdans. Dit keer was het aan Danstheater Livello van Greg&Baud Productions om de voorronde in eigen stad te organiseren.

Met in totaal 57 deelnemende dansgroepen was dit de grootste voorronde van het jaar. Om kwart voor 10 was de opening van de wedstrijd. Er heerste een ontspannen en sportieve sfeer tijdens de gehele wedstrijd.

Greg&Baud Productions organiseerde niet alleen deze voorronde maar werd ook nog vertegenwoordigd door Dansgroep Novimento van Livello. Zij namen deel aan de middagwedstrijd in de categorie B16 t/m 19 jaar. De 10 dames hebben alles gegeven in hun Michael Jackson mix en hebben geweldig gedanst. Tijdens de prijsuitreiking werd duidelijk dat de jury het hier ook mee eens was. Met een puntentotaal van maar liefst 24,70 uit 30 punten behaalden zij de eerste plaats in hun categorie.

Vorige week heeft Dansgroep Deluxe van Livello ook een prachtige 1e plaats gehaald in de hoogste categorie A 20+ met een score van 24,78 uit 30.

Voor beide groepen blijft het nog even spannend tot de laatste voorronde geweest is, dan zal er duidelijk worden of ze Greg&Baud Productions mogen vertegenwoordigen tijdens de Finale van het NK jazzdans in Ahoy!

 

Foto’s: Gerard van Warmerdam, vwarmerdam.smugmug.com//Voorronde-NK-Jazzdans-2015

 

DSC 3678 X3 DSC 4152 X3

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-