Phoenixd1kampioen

Phoenixd1kampioen2Phoenix D1 had aan 1 gewonnen wedstrijd genoeg om ook dit seizoen, voor de derde keer op rij, weer kampioen te worden. De spelers zijn aan het begin van de wedstrijd tegen VEO wat gespannen waardoor zij wat moeite hebben om op gang te komen. Vlak voor de rust komt het team op voorsprong met rust stand 2-3.

Na de rust moet de supportersschare wachten tot het vierde kwart van de wedstrijd voor de uiteindelijke ontknoping: Phoenix weet achter elkaar te scoren en loopt snel uit op tegenstander VEO.

In de laatste minuut wordt nog het 11e punt gescoord en net na tijd de 12e, maar de eindstand van 5-11 is ruim genoeg voor het kampioenschap!

Drie maal achter elkaar kampioen worden is een prachtige prestatie, zo vonden ook de trainers Robbert en Stefan.