EDT4119-ed-1-web

Rajko Gommers, foto: Elsbeth Parmentier

Tafeltennis - Afgelopen zondag werd door Enjoy&Deploy Taverzo wederom met grote cijfers een concurrent in de eredivisie verslagen. De uit Hattem afkomstige jonge ploeg van Smash’70 moest het doen zonder de geblesseerde routinier Jonah Kahn. Smash’70 trad naast Gamal de Groot aan met de Nederlandse selectiespelers Ewout Oostwouder en Koen Hageraats.

Enkel Ewout Oostwouder wist tegen Jan Žibrat een punt te ontfutselen. De Sloveen in Zoetermeerse dienst, kwam geen moment los van de druk van Oostwouder en verkrampte waardoor hij een mindere dag beleefde. Met enige moeite wist Žibrat zijn partij tegen zijn andere trainingsmaat Hageraats winnend af te sluiten.

Rajko Gommers en Borna Kovač bleven ongeslagen zondag tegen Smash’70 waardoor de Zoetermeerders op een ongekend hoog gemiddelde uitkomen. 41 van de 48 gespeelde singles werden winnend afgesloten, Feijenoord het eerstvolgende team op de tweede plaats moet het doen met 30 punten. Coach Martin Brinkhoff rekent zich echter niet rijk: “In iedere wedstrijd willen we presteren en willen we laten zien wat we waard zijn, landskampioen wordt je echter op de allerlaatste dag. Nu vallen er vier teams af, maar pas in de play-offs gaat het er echt om spannen. We sluiten het eerste deel nu op ruime afstand winnend af, maar het levert ons eigenlijk weinig op.”

-advertenties-

-goede doel-