DSC 0658 1024x678

Voor het oog van ouders en belangstellenden presenteerden zich zondagmiddag de selectieturnsters van Pro Patria. Het turnseizoen 2014/2015 is daarmee officieel van start gegaan. De komende maanden staan in het teken van het aanleren van nieuwe turntechnieken en het verbeteren van de bestaande. Vanaf januari 2015 begint het wedstrijdseizoen binnen de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Het was zondag een drukte van belang in de Turnhal van de Noordwester Hal aan de Buytenparklaan in Zoetermeer. Turnsters en trainers kwamen in actie om zich te presenteren. Een prima gelegenheid voor het leggen van persoonlijke contacten. Natuurlijk wilde iedereen de nieuwe hoofdcoach, Vincent Vermeulen, in actie zien die samen met trainster Kim Bant de A-lijn turnsters onder de hoede neemt. Ook kon een nieuwe trainster worden begroet: Jacky de Bie. Zij gaat samen met Laura Hania, Lennart en Ineke Ros de 2e en 3e Divisie voorbereiden voor het wedstrijdseizoen. Bij de 4e Divisie blijft Carmen Nugteren de vertrouwde trainster.  

Nadat alle groepen zich met een demonstratie hadden gepresenteerd aan het enthousiaste publiek was het tijd voor een groepsfoto.

-advertenties-

-goede doel-