2014-10-04 Diploma en Medailles

WVZ Synchroonzwemmen pakt goud, zilver en brons tijdens de Regio Techniek wedstrijd die afgelopen zaterdag plaatsvond in zwembad De Veur in Zoetermeer. Het was een zeer goede wedstrijd voor de Zoetermeerse vereniging met naast de medailles, veel limieten en diploma's.

Marijke Toorop behaalde het goud in de categorie Senioren. Zij had een kleine voorsprong op clubgenote Nadine Struijk die het zilver veroverde. Samen gaan zij in januari weer een gooi doen naar de nationale titel duetten tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. De eerste stap is daarmee gezet.

In de categorie Junioren behaalde Sandra van Halm Braam het brons. Zij en Joyce van Leeuwen behaalden ook het limiet voor de Nederlandse Kampioenschappen tot 18 jaar. Lisanne Perdok behaalde tijdens deze wedstrijd haar tweede limiet en mag daarmee deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen tot 15 jaar. In de jongste leeftijdscategorie behaalden Kate Jutte, Fiene van Wijk, Danica Kosoredjo en Nadja van Kralingen hun limiet voor Nederlandse Kampioenschappen tot 12 jaar.

Naast de limietenregen behaalden ook een aantal zwemsters van WVZ hun diploma: Brechtje Spierings, Marjet van Ginkel en Ioana Raducanu.

Al met al een succesvolle wedstrijd voor WVZ!

-advertenties-

-goede doel-