Arjan Nieuwlaat, Peter en Ivo Sedee, uitkomend in de tweede klasse van de NTTB, gingen naar Hazerswoude om te proberen om na tweemaal verlies nu met de winst naar huis te gaan tegen Avanti 5. Het eerste heren-tafeltennisteam van Doing moest hard aan de slag deze wedstrijd!

doing-tafeltennisArjan moest als eerste zijn wedstrijd spelen maar kon het tij tot op dat moment niet keren. Hij verloor zijn wedstrijd in drieën. Toen was het tijd voor Peter, hij won zijn wedstrijd vrij eenvoudig met 7 – 11, 9 – 11 en 3 – 11. Daarna moest zoon Ivo aan de bak. Ook hij won zijn partij in drieën, met 6 – 11, 7 – 11 en 4 – 11. Daarna het familie-dubbel Peter en Ivo. Wederom ging de winst in drie games naar Doing.

Na de dubbel was de stand 1 – 3 voor de mannen uit Zoetermeer. Toen was het de beurt aan Arjan. Na een spannend duel moest Arjen helaas de winst laten aan Avanti. Hij verloor nipt met 11 – 9, 10 – 12, 6 – 11, 11 – 6 en 11 – 9. Voor Ivo was het daarna erop of eronder. Op dat moment stand Doing voor met 2 – 3. De eerste twee games gingen naar Avanti. Ivo kwam daarna weer terug en won de derde game. De vierde game ging met 11 – 8 helaas naar de tegenstander. Zo was het ineens 3 – 3. De tweede wedstrijd van Peter werd door hem vrij gemakkelijk gewonnen. De standen waren 5 -11, 7 – 11 en 3 – 11.

Met een stand van 3 – 4 voor Doing moesten de drie mannen allen nog een wedstrijd spelen. Ivo won zijn laatste wedstrijd in vier games. Arjan kwam deze avond helaas niet tot winst. Daarentegen wist Peter zijn derde wedstrijd te winnen en bleef deze avond ongeslagen.

De uitslag van deze avond werd uiteindelijk 4 – 6 in het voordeel van Doing.

Donderdag 9 oktober speelt het eerste herenteam van Doing tegen Rijnsoever in Katwijk.

 

Foto: archieffoto Doing

-advertenties-

-goede doel-