doing-tafeltennisZaterdag 11 oktober mochten Sanne Boeree, Benjamin Slijper en Karlijn Windmeijer van DOING 1 proberen hun koppositie in de poule te versterken tegen Remco Captein, Bert Mollers en Mark Straathof van Play Fair 2.

In de eerste wedstrijd mocht Sanne gelijk al tegen de beste speler van Play Fair 2; Remco had nog geen wedstrijd verloren en ging dat helaas voor Sanne deze keer ook niet doen.

De tweede wedstrijd moest Benjamin tegen Bert waarbij alle games slechts met 2 punten verschil door Benjamin gewonnen werd. Nadat Karlijn haar wedstrijd verloren had, maar het team de dubbel wist te winnen was het wel duidelijk; deze teams waren aan elkaar gewaagd.

Er ontspon zich een spannende strijd, maar uiteindelijk wisten Sanne, Benjamin en Karlijn drie wedstrijden op rij te pakken zodat ze ineens met 5-3 voor stonden. De wedstrijd van Karlijn tegen Bert was heel verrassend; ze stond zich de eerste drie games met slechts minimale punten verschil door de games te worstelen naar een zwaar bevochten 2-1 voorsprong om vervolgens de vierde game beslissend af te sluiten met een 11-2.

Uiteindelijk viel de uitslag licht in het voordeel uit van DOING. Met een 6-4 overwinning staat DOING 1 nu fier aan kop in de poule met maar liefst 6 punten voorsprong op Play Fair 2

Zin in tafeltennis? zie www.doing.nl/pdf/folder-doing.pdf

-advertenties-

-goede doel-