In de zomer is bewegen makkelijker, je bent veel buiten en onderneemt veel met de kinderen. Om ook na de zomer lekker te blijven bewegen kunt u meedoen met vele cursussen die nu van start gaan! De sportverenigingen in Zoetermeer bieden kennismakingscursussen voor volwassenen en kinderen, kijk gauw in ons sport cursus overzicht of er iets voor u bij zit!

20140620-19869Bij Karatevereniging Tomo no kai kunnen kinderen en volwassenen de hele maand starten met de kennismakingscursus. Jezelf leren verdedigen, stoten, trappen, afweren – maar wel veilig en met respect voor elkaar.

Zaterdag 6 september start bijvoorbeeld de kennismakingscursus wegatletiek bij Road Runners Zoetermeer (RRZ). De cursus is bestemd voor iedereen, die weinig of geen conditie heeft en daar graag iets aan wil doen. In 12 weken wordt je wegwijs gemaakt in de wegatletiek en bouw je een basisconditie op.

Op zondag 7 september vanaf 19:00 uur houd Dance to the 60's weer haar open dag en kunt u gratis een proefles Rock & Roll dansen meedraaien. De avond is in de Silverdome aan de van der Hagenstraat 22 te Zoetermeer (Naast het wokrestaurant). Sinds ongeveer 18 jaar is de dansgroep 'Dance to the 60's' bezig met het geven van Rock & Roll danslessen; het organiseren van R & R feesten en dansdemonstraties. De danslessen worden verzorgd door Martin & Silvia Verhoeve, twee echte enthousiaste Rock and Rollers die u samen met een aantal van hun showteamleden op weg helpen bij de eerste stappen naar de Rock and Roll (oude stijl.) 

Doet u het liever wat rustiger aan? Op woensdag 24 september start in Zoetermeer een nieuwe beginnerscursus Taoïstische Tai Chi interne kunsten voor gezondheid. De cursus begint met een gratis proefles. Iedereen is daarbij welkom om zelf te ervaren wat deze interne kunsten zijn en wat het voor je eigen gezondheid kan betekenen. De proefles is van 20:00 tot 22:00 uur in de gymzaal Carmenschouw 9; aanmelden is niet nodig.

-advertenties-

-goede doel-