sv oosterheem

SVO moest het afgelopen zaterdag thuis opnemen tegen vv Laakkwartier uit Den Haag in de 4de klasse D. De nummer twee en titelkandidaat Laakkwartier kwam dan ook op volle oorlogssterkte naar het Buytenpark.

SV Oosterheem begon de wedstrijd erg matig. Slordig spel en persoonlijke fouten van SVO zorgde ervoor dat Laakkwartier nauwelijks in de problemen kwam in de eerste helft. Laakkwartier speelde goed en verzorgd voetbal met soms mooi opgezette aanvallen. SVO daarentegen kon geen vuist maken en liep telkens achter de feiten aan. Laakkwartier ging dan ook vrij makkelijk met 0-2 de rust in.

SVO begon de tweede helft wel sterk en zorgde voor een paar goede aanvallen wat uiteindelijk tot de aansluitingstreffer leidde. Martijn Gordeau mocht een penalty nemen en faalde niet. Na de 1-2 werd de wedstrijd zowaar spannend met kansen over en weer. SVO schakelde een tandje bij en ging vol voor de gelijkmaker, maar het was Laakkwartier dat in de slotfase beheerst de eindstand naar 1-3 tilde.

SVO staat nu na 13 wedstrijden op een 7de plek (15 punten) in de 4de klasse D en speelt weer op 10 maart, uit tegen HPSV in Den Haag.

Tekst: Rewin Hoeblal