Bij Zoetermeer Actief is er regelmatig plaats voor vrijwilligers en mensen die een werkervaringsplaats of stage zoeken.

 

Op dit moment hebben we de volgende vrijwilligers vacatures:

- Tekstcontroleur
- Sportreporter
- Cultuurreporter

Naast deze vacatures is het vaak ook mogelijk om op variabele basis bij te dragen aan Zoetermeer Actief, bijvoorbeeld door het schrijven van artikelen over de prestaties van je eigen sportclub die wij dan vervolgens op de site plaatsen. Ook een column is mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met de hoofdredactie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Veelgestelde Vragen

 

Heeft Zoetermeer Actief ook korte vrijwilligers klussen? 

Ja, dat hebben wij zeker. Dit kan van alles zijn, daarom zouden wij het leuk vinden als je hierover contact met ons op wil nemen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heeft Zoetermeer Actief alleen maar plek voor reporters en tekstschrijvers?

Nee, zeker niet. Wij hebben altijd plek voor een enthousiaste fotograaf, filmer of editor. Maar ook vrijwilligers die handig zijn met social media of marketing. Kortom,  enthousiaste mensen zijn altijd welkom voor een gesprek om te kijken wat er bij ons te doen is.

Wat levert vrijwilligerswerk bij Zoetermeer Actief mij op?

Wij denken veel. Wij hebben een leuk team op de redactie en enthousiaste fotografen en filmers. Wij kunnen niet betalen in geld, maar wel in ervaringen en cursussen. Als vrijwilliger leer je Zoetermeer kennen op een manier die jij je niet had kunnen voorstellen, dat blijkt keer op keer. Daarnaast is vrijwilligerswerk bij ons vaak leuk en altijd interessant. 

 

 

-advertenties-

-goede doel-