WhatsApp Image 2018 10 02 at 20.34.42 1De politie Zoetermeer is op zoek naar camerabeelden die mogelijk de dader van de overval op de Albert Heijn Broekwegzijde in beeld brengen. Na de overval gisteravond op de supermarkt is door meerdere eenheden gezocht naar de dader, maar deze is nog niet gevonden.

Dinsdagavond rond sluitingstijd van de winkel, 20 uur, werd de AH aan de Broekwegzijde in de Leijens overvallen door een man met een vuurwapen. De politie verspreidde het volgende signalement van de verdachte: zij zoeken een Marokkaanse man, ca. 20-30 jaar, ca.1.85 lang, grijze hoodie met capuchon, pet op, donkere broek met een blauwe AH tas.

 

De verdachte dwong een aantal medewerkers van de supermarkt  onder dreiging van een vuurwapen geld af te staan. Het is nog niet bekend om wel geldbedrag het precies gaat.

De verdachte ging er vandoor in de richting van de Sartrezijde en zou linksaf zijn geslagen in de richting van de Bloemenhoek. Uit die omgeving, samen met de omgeving van Broekwegzijde, zou de politie graag camerabeelden ontvangen. Veel mensen hebben beveiligingscamera's die, behalve het eigen huis, ook een gedeelte van de straat opnemen. Deze beelden zouden belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek. Heeft u beelden van de mogelijke dader? Neem contact op met de politie via 0900 8844.

Foto ('s) door:  Roy Wolters, Wolters Producties


-advertenties-

-goede doel-