10. De risicos van achteraf betalenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: De risico’s van achteraf betalen.

👨‍💻 Koop jij weleens online je kleding? Maak jij gebruik van betaalopties als Klarna of achteraf betalen? Ben jij benieuwd wat de voordelen en nadelen zijn van deze betaalmethodes?

🛒 Bijna iedere winkel heeft tegenwoordig een online webshop. Super handig, want je kunt snel en eenvoudig de items bestellen die je wilt hebben. Helaas gaat het weleens fout.

💸 Op steeds meer sites kun je kiezen voor achteraf betalen. Je kunt hierdoor iets aanschaffen waar je eigenlijk het geld niet voor hebt. Hierdoor kan je in de schulden raken.

💰Gaat er bij jou meer geld uit dan dat erin komt? Vind jij het lastig om keuzes te maken met jouw geld, of staat jouw creditcard altijd in de min? Het JIP kan jou gratis en vertrouwelijk tips geven om goed om te gaan met je geldzaken en schulden of achterstanden te voorkomen.

 

Jip Zoetermeer:

Stadhuis Forum
Stadhuisplein 1
2711 BE Zoetermeer (ingang bibliotheek 2e etage)

Telefoon: 070 205 3500
WhatsApp: 06 15 888 955.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Check www.jiphaaglanden.nl  voor meer informatie.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-