C4109AD1 692E 4734 A538 77E61D83B05BDe spannendste en griezeligste feestdag van het jaar staat voor de deur.Halloween wordt ook dit jaar groots gevierd in Zoetermeer. Onze Halloween agenda is bomvol kleine en grote evenementen. Minder spannende activiteiten voor kinderen tot de bloedstollende Halloween walk voor de echte diehards.

In veel wijken worden voor kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd!Zo kun je voor Halloween iets leuks knutselen, een speurtocht doen of iets spannends beleven. We lichten enkele activiteiten van onze Halloween agenda voor je uit!

In Meerzicht kun je op 25 en 28 oktober een speurtocht doen in het winkelcentrum Meerzicht. Speelgoedbank Ikaros organiseert de 28ste een speurtocht met de verzamelde oplossing krijg je toegang tot de Halloween disco.Kinderen kunnen woensdagmiddag 25 oktober knutselen voor Halloween in de Dorpsstraat of in winkelcentrum RokkeveenWinkelcentrum Buytenwegh organiseert een spannende en vooralsnog geheime kinderactiviteit met enge figuren.27 oktober kunnen kinderen zoetigheid0070A4FE F744 4737 AC7C FCECC4EAB00F
ophalen tijdens de trick&treat in de Dorpsstraat.

Halloween combineren met een gezellig avondje schaatsen, dat kan bij de Zoetje skatenight on ice
Halloween editie. Je kunt je schaatsen onderbinden op 28 oktober. De organisatie moedigt je aan om verkleed te komen. Vrijdag 27 oktober verandert het Stadshart in een grote scary Halloween Hotspot. Door het centrum heen kom je verschillende scary zones tegen, die proberen je de stuipen op het lijf te jagen. Even bijkomen kun je op de Halloweenmarkt.

Wil je meer informatie over alle Halloween activiteiten in Zoetermeer. Neem dan een kijkje op onze speciale Halloweenagenda voor een totaal overzicht 

-advertenties-

-goede doel-