20231021 41797Doornroosje de musical is een productie van de Zoetermeerse Stichting B&M Entertainment. De Studio 100 musical wordt met veel energie vertoond door de Zoetermeerse cast, die een geheel eigen touch aan de voorstelling geven.

Stichting B&M Entertainment is vorig jaar opgericht door Dion Biesaart en Scottey Mouris. De stichting zet zich in om het cultuuraanbod in Zoetermeer en omstreken te verbreden en te vergroten. Voor hun eerste project tonen zij meteen hun ambitie: een Studio 100 musical die voor heel veel mensen bekend en heel populair is.

Stefanie Roland: “Ik heb de musical zelf gezien in het Stadstheater, jaren geleden! Het is heel bijzonder dat we daar nu zelf staan met deze geweldige voorstelling. Het leukste aan mijn rol, ik speel één van de drie feeën is de magie. Het is een hele uitdaging om zo’n type echt goed neer te zetten, maar we doen het met z’n drieën en de magie wordt elke week sterker!”

De musical is geen kopie van de Studio 100 productie, al zullen de vele liedjes heel vertrouwd klinken. Aan spel en dans konden regie en spelers zelf hun creativiteit inbrengen. Dion Biesaart: “Het is ook voor ons heel spannend omdat veel mensen de musical en het verhaal al kennen. Bezoekers hebben misschien de versie van K3 van vroeger al gezien. Dat moeten we wel waar maken!”

 20231021 41757  20231021 41803

Doornroosje – de musical

“In het koninkrijk van Lodewijk Lekkerbek VII is een nieuw leven op aard gekomen: prinses Doornroosje. Iedereen is blij, en er wordt een groots geboortefeest georganiseerd, maar dan komt de slechte fee Diadora ten tonele. Ze is kwaad, omdat ze nooit wordt uitgenodigd op een feest van de koning, en als straf spreekt ze een vloek uit over Doornroosje: op haar 18e verjaardag zal ze zich prikken aan een spinnewiel en sterven. Gelukkig weten de drie goede feeën dit te voorkomen, Doornroosje en de hele hofhouding zullen slechts 100 jaar slapen…”

‘Doornroosje – de musical’ is een betoverende ervaring voor het hele gezin en een kans voor lokaal talent om samen te werken en hun vaardigheden te tonen. De musical speelt op zondag 5 november 2023 in het Stadstheater Zoetermeer, in twee voorstellingen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://stadstheater.nl/voorstelling/doornroosje/

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-