route079Route 079 brengt begin januari een mooi programma met verschillende (gratis) optredens. Van 9 t/m 14 januari 2024 zijn zeer verschillende optredens te zien, van een Filmhuis film tot aan het Zoetermeers Mannenkoor.

Route079 is een nieuw en gratis evenement dat cultuurliefhebbers de kans geeft om kennis te maken met, deel te nemen aan en verrast te worden door de Zoetermeerse cultuur. Route079 biedt een scala aan culturele ervaringen op verschillende locaties in de stad. Of je nu van kunst, muziek, theater of andere vormen van creativiteit houdt, voor iedereen is wel wat leuks te ontdekken.

Dinsdag 9 januari geeft het Rijnlands Symfonie Orkest een open repetitie in het CKC, waar je een voorproefje kunt krijgen van de prachtige muziek uit de operette Viktoria und Ihr Husar, die in april 2024 opgevoerd zal worden. Woensdag 10 januari kun je bijvoorbeeld in het Stadstheater optredens bekijken van Dansis, Kick’n Studio’s, B&M Entertainment en het Zoetermeers Mannenkoor.
Zaterdag 13 januari is er een Open Atelierdag van Ateliers BaZtille en MUZIEKBINGO! van B&M Entertainment bij kunstgarage Franx. Route079 wordt zondag 14 januari afgesloten bij de Bibliotheek Zoetermeer in het Stadshart, met een optreden van het Greg & Baud Orkest om 14 uur.

Stippel zelf je route uit

Stippel nu je persoonlijke route uit door zelf een cultureel programma samen te stellen naar wens. Dat doe je gemakkelijk door het complete programma te bekijken en te kiezen waar je wanneer gratis heen wil. Het volledige programma van Route079 vind je hier: https://www.uitagendazoetermeer.nl/route079

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-