IMG 4723In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van de Zoetermeerse mensenrechtenactiviste en feministe Anila Noor (42).

DSC 0340In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van ex-verslaafden bij Brasserie Up.

IMG 0047a wIn de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal 'Aandacht wérkt voor mensen in de bijstand', uit de serie innovatie.

DSC 0449In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van raadslid Claire Hostmann.

 De Zoetermeerse dag van de teckel is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een evenement waar vele teckelliefhebbers uit Nederland en ver daar buiten op af komen. Op de 5e editie van de Teckeldag wordt komende zaterdag weer flink uitgepakt met activiteiten.

IMG 0112a wApril begon koud en eindigde in mineur maar daartussen hadden we ook heel mooi weer. Er waren twee zonnige periodes waarin de temperatuur ook flink opliep. De eerste fase duurde een dag of vier van de 6e tot de 9e april. De lente brak uit bij stralend weer en het kwik tikte ruim de 20 graden grens aan.

20180427 126138De Zoetermeerse Taptoe trekt elk jaar weer volle tribunes ter afsluiting van Koningsdag. Organiserende vereniging Harpe Davids had ook dit jaar weer bijzondere marching bands uitgenodigd om op te treden, ook traden de Passie groepen en Indoor Percussie van Harpe Davids zelf op.

alpe dhuezVijf zorgverleners en één advocaat uit Zoetermeer fietsen op 7 juni samen de Alpe d’Huez op. Hiermee hopen ze 15.000 euro op te halen voor onderzoek naar kanker. Om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen houden zij een speciaal benefietverjaardagsfeest op woensdag 2 mei in winkelcentrum Meerzicht.

pannenkoekBen jij een spelletjesfanaat en dol op pannenkoeken? Geef je dan op voor de ‘Pannenkoeken Game-Night’, op donderdagavond 3 mei, op speelboerderij Het Buitenbeest. Samen lekker pannenkoeken eten en dan een spelletje spelen met je vrienden.

2ADFE9CCKinderen van de Pïëzo TalentenAcademie sector Gezondheidszorg hadden een leerzaam uitje naar Corpus waar ze interactief leerden over het menselijk lichaam. Wat ze daar tijdens deze reis door de mens zagen, herkenden ze al uit eerdere gastlessen en werkbezoeken.

-advertenties-

-goede doel-