DSC2529.JPG Kerstboom Thuis 2023Kerstboom Thuis staat ook dit jaar weer met de kerstbomen op hun vertrouwde standplaats op het parkeerterrein op de hoek van de Italiëlaan/Denemarkenlaan in het Stadshart in Zoetermeer. Naast de verkoop van Nordmann en Omorica kerstbomen steunen zij ook dit jaar weer Oosterfaantje.

De broers Ruud en John Utermark en hun team vragen hun klanten om een bijdrage in natura te leveren voor de Stichting Oosterfaantje uit Zoetermeer. “Zij zetten zich in voor mensen met een kleiner budget." Om de stichting en het werk wat zij doen te ondersteunen zamelen John en zijn mannen samen met hun klanten zoveel mogelijk houdbare producten in. "Er is veel behoefte aan hygiëneartikelen zoals tandpasta, tampons of maandverband.” Die zijn dan ook erg welkom, net zoals houdbare levensmiddelen en kleine schoencadeautjes.
Mensen kunnen voor de deur parkeren en hun boom zo inladen om mee te nemen.” De bomen worden verpakt in een handig netje die de takken bij elkaar houdt zodat de boom gemakkelijker te vervoeren is. Mocht u geen geschikt vervoer hebben dan bezorgen de mannen van Kerstboom Thuis de boom in de regio Haaglanden bij u thuis.

De verkoopplaats van Kerstboom Thuis is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur. Betalen kan contant of met pin. Parkeerterrein op de hoek van de Italiëlaan/Denemarkenlaan. 

 

-advertenties-

-goede doel-