santarun 1De Santa Evening Run op zaterdag 16 december was een funrun voor zowel kinderen als volwassenen. De loop trok weer honderden deelnemers naar het Marktplein, vanwaar de lopers in passende kerstman outfit door het Stadshart renden voor het goede doel.

 santarun 2  santarun 3


De tweede Santa Evening Run werd georganiseerd door Magisch Zoetermeer samen met Team Sport van de gemeente. De kinderen liepen 1 km en de volwassenen 2,5 km, allemaal voor het goede doel. Samen zetten zij veel stappen tegen eenzaamheid, waardoor veel wensen van eenzame ouderen vervuld kunnen worden.
Iedere deelnemer kreeg van de organisatie een kerstpak en -muts om in stijl mee te lopen en een warme beker chocolademelk na afloop. De opwarming werd verzorgd daar Zoetermeerse zanger Johan Rensen, die alle deelnemers vrolijk op de muziek liet bewegen om lekker warm te worden. De stemming zat er dan ook al lekker in voordat de deelnemers weggeschoten werden door wethouder Ter Laak en de Kerstman.

Foto's: Rianne Veeninga, meer foto's op: https://photos.app.goo.gl/3u354k2puwVy7ZU46

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

ozio_gallery_nano

 

-advertenties-

-goede doel-