2018 Avondvierdaagse dag 2 12De Zoetermeerse Avondvierdaagse kan doorgaan dit jaar, zo heeft de organisatie dit weekend besloten. Van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei kunnen duizenden kinderen en hun ouders weer van start gaan en genieten van de mooie wandelingen door de stad.

"Na onze vorige oproep voor vrijwilligers hebben zich een aantal Zoetermeerders en organisaties aangemeld die ons willen ondersteunen", zo vertelt Astrid Vuijk, voorzitter van de Avondvierdaagse Zoetermeer: "Ronnie Meurs en All in One Events gaan zich bijvoorbeeld inzetten voor de Avondvierdaagse, daar zijn we heel blij mee!"

De organisatie is nu nog vooral op zoek naar verkeersregelaars, die heel hard nodig zijn om alle wandelaars veilig te laten oversteken. Astrid: "Vrijwilligers die mee willen helpen, dat kan ook al voor één avond!, die krijgen van ons een broodje en drinken mee voor onderweg. En er is ook de mogelijkheid om na afloop samen een avondmaaltijd te eten."

De Avondvierdaagse Zoetermeer staat dit jaar gepland voor maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. 

Wie wil meehelpen om de Avondvierdaagse 2024 tot een groot succes te maken kan ook 1 of 2 avonden meehelpen tussen 17.30 en 20.30 uur. De vrijwilligers krijgen vooraf nog een bijeenkomst waar precies uitgelegd wordt wat zij gaan doen. Tijdens de Avondvierdaagse krijgen zij eten en drinken van de organisatie en een hesje om goed zichtbaar en herkenbaar te zijn. De verkeersregelaars staan niet alleen op een kruising, maar bij voorkeur met twee personen.

 Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

Donderdagavond 14 maart is er een informatieavond voor vrijwilligers aan het Beitspad 2 in Rokkeveen, van 19 tot 20 uur. 

-advertenties-

-goede doel-