Net 2Bij EBS kunnen kinderen vanaf zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari gratis reizen. Heel handig en voordelig voor gezinnen die in de voorjaarsvakantie een dagje naar de dierentuin of het zwembad willen. EBS exploiteert de R-Net lijnen in de regio Haaglanden.

Dierentuinen, zwembaden, musea en andere leuke activiteiten kunnen uitstekend bezocht worden met het OV. Om dat te vieren kunnen kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassene van zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari gratis reizen met de bussen van EBS. Deze actie geldt in alle gebieden waar EBS rijdt, dus het streekvervoer rond Den Haag, inclusief de stadsdiensten van Delft en Zoetermeer. De gratis kinderkaartjes zijn te koop bij de buschauffeur in de bussen van EBS.

Actievoorwaarden en spelregels: deze actie geldt in de periode zaterdag 10 februari tot en met zondag 25 februari 2024, de gratis kaartjes zijn alléén in de bus verkrijgbaar (dus niet op verkooppunten). Kinderen tot en met 11 jaar kunnen alleen gratis reizen onder begeleiding van een volwassene met een geldig vervoerbewijs en het kinderkaartje is een (wegwerp-) OV-chip -of barcodekaartje. Je moet er dus mee in- en uitchecken.

Deze campagne zal herhaald worden gedurende de andere kindervakanties dit jaar.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-