team zeden wielrenner 2team zeden wielrenner 4De politie is op zoek naar een racefietser die in augustus 2023 twee meisjes lastig viel in Rokkeveen. De meisjes speelden op straat toen de man op de racefiets bij hen stopte en zijn geslachtsdeel liet zien.

Op maandagavond 28 augustus rond 18.30 uur speelden de twee meisjes buiten in de omgeving van de Tintlaan en de Derde Stationsstraat in Zoetermeer. Op een gegeven moment stopt er bij de twee meisjes een racefietser. De racefietser toont vervolgens zijn geslachtsdeel aan de twee meisjes en rijdt weer weg.
Korte tijd later benadert hij de meisjes opnieuw en laat weer zijn geslachtsdeel zien. Daarna is de racefietser weer weggereden.

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-