Persbericht Inloopcentrum OosterheemWil je graag iets buiten de deur doen, maar weet je nog niet goed wat bij je past? Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij inloopcentrum inZet Oosterheem. Liza Soffner zorgt als sociaal makelaar bij Palet Welzijn voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

In het inloopcentrum in Oosterheem zijn bijvoorbeeld bewegingslessen, diverse crea cafés, taalcursussen en themabijeenkomsten. Daarnaast kan elke wijkbewoner met Liza in gesprek gaan over gewenste activiteiten in de wijk. Daarbij ondersteunt stagiaire Djani Mataw twee dagen per week bij activiteiten.

Liza is van maandag tot en met donderdag aanwezig op deze locatie. Bent u 65+ en heeft u vragen op het gebied van ouder zijn, wonen, welzijn en zorg, financiën en vervoer? Dan kunt u bij Veronique Eggink terecht. Als ouderenadviseur in Oosterheem denkt ze mee, informeert en adviseert over diensten en voorzieningen. Veronique komt op huisbezoek als ouderen niet zelfstandig naar het inloopcentrum kunnen komen.

Een volledig overzicht van de activiteiten is af te halen in het wijkcentrum. Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Nieuwsgierig geworden? Kom eens vrijblijvend langs. Het inloopcentrum van inZet Oosterheem ligt aan het Zanzibarplein 5. Op de donderdagen houden Liza en Veronique samen spreekuur van 11.30 tot 12.30 uur. Deze is speciaal voor 65-plussers in Oosterheem toegankelijk. U kunt zonder afspraak langskomen voor hulp en advies. Liza kunt u telefonisch bereiken via: 088 - 0234 246 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Veronique via 088 - 0234 272 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-