OpleidingshubVivaldi en Piëzo zijn een unieke samenwerking gestart door middel van een Opleidingshub. De hub biedt plek aan zes deelnemers die via Piëzo de mbo2-opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen. Zij krijgen hiermee de mogelijkheid om verdere stappen te zetten in het werkveld.

Vanaf maart gaan zij twee dagen per week bij Vivaldi in verschillende huiskamers hun beroepspraktijkvorming volgen. Afgelopen week hebben de deelenemers een kennismakingsbezoek gebracht op de locatie van Vivaldi. Daar kregen zij de benodigde informatie over de locatie en maakten zij kennis met de locatiemanager en met de medewerker van Vivaldi die hun vaste aanspreekpunt op de locatie zal zijn. Vanuit Piëzo was ook een medewerker aanwezig die de Opleidingshub gaat coördineren.

Bij Vivaldi wonen 112 ouderen met dementie en/of een lichamelijke beperking. Vivaldi gaat de groep opleidingsdeelnemers begeleiden op de werkvloer en Piëzo helpt hen met opdrachten, doelen stellen en intervisie.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-