Bij het Winterfeest op de Balijhoeve konden kinderen zondag 25 februari de winter vieren met verschillende spelletjes, geroosterde marshmallows bij het kampvuur en schminken. Bij het restaurant kon je warme chocolademelk halen of iets lekker kopen.

                  


                De organisatie van het Winterfeest had vele winterse spelletjes klaargezet. Zo konden de kinderen, met een beetje hulp van de ouders, boomstammetjes doorzagen of een vogelhuisje timmeren. Maar ook oerhollandse spelletjes zoals sjoelen, touwringwerpen of sneeuwballen gooien. Veel kinderen lieten zich schminken in een sprookjesfiguur of knuffelden met de grote witte ijsbeermascotte. Samen met de ouders kon je een parcours boerengolf afleggen. Natuurlijk werden ook de dieren op de stadsboerderij niet vergeten en werden ook zij getrakteerd op veel aandacht en knuffels.

                  


Foto's: Leon Koppenol, meer foto's op: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Winterfeest-op-de-Balaij-Hoeve-25-febr-2024

Foto's: Marja de Laaf

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-