F977CAF1 1C1E 432B A218 C0C790807BA3Uit de Kunst is hét cultureel programma voor 55+ die verlangen naar inspiratie en verdieping. Een programma vol lezingen, workshops, concerten en andere gezellige activiteiten. Voor het nieuwste programma van Uit De Kunst hebben zij zich dit voorjaar laten inspireren door ons eigen land: Nederland.

Dit voorjaar brengt Uit de Kunst je helemaal in typisch Nederlandse sferen. Zo kun je meedoen aan de workshops borduren geïnspireerd op Staphorster patronen, Delftsblauw schilderen, Nederlandse poëzie en Hollandse meesters van de danskunst. Ben je fan van Nederlandse kleinkunst? Volg dan de workshop Hollandse kleinkunst en haal inspiratie uit Toon Hermans en Claudia de Breij. Ook voor verschillende lezingen ben je tijdens Uit de Kunst over Nederland bij hen aan het goede adres: van Superdutch, Frans Hals tot de Haagse School. Benieuwd naar het volledige programma? Ga dan naar: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst/ en meld je aan voor de activiteiten.

 Feestelijke presentatie programma
Tweemaal per jaar brengen zij een uniek en gevarieerd cultuuraanbod naar de 55-plussers in Zoetermeer. Het seniorenpanel helpt  om dit culturele programma zo aantrekkelijk en passend mogelijk te maken voor alle senioren. Het programma is rond en op woensdag 20 maart trappen zij deze editie op feestelijke wijze af met live muziek, voorproefjes, inspiratie en kennismakingen met docenten en gelijkgestemden. Je bent vanaf 15:00 uur welkom in de Theaterzaal van het CKC. Toegang is gratis, aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. jouw naam en het aantal personen.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-