Rad_van_Fortuin_voor_de_Oranjestichting
In opdracht van Oranjestichting Zoetermeer hebben vrijwilligers van de Piëzo Ambachtenwerkplaats een rad van fortuin gemaakt. Het rad van fortuin zal gebruikt worden op Koningsdag tijdens de kinderspelen en tijdens het Prijzenfestijn op het Dobbe-eiland.

Het rad zelf is voornamelijk gemaakt van circulaire materialen, zo is het draaigedeelte een oud tafelblad. Op Koningsdag zal de burgemeester om 15:00 aan het rad draaien voor de uitreiking van tien hoofdprijzen.

Eric van Dijk, de aanvrager van het rad, nam het rad samen met een mede-bestuurslid van de Oranjestichting, Marijke du Burck, in ontvangst. Op de Ambachtenwerkplaats maakten zij meteen kennis met de medewerkers die hier werken.

Heb je zelf een opdracht die je door de Piëzo Ambachtenwerkplaats wil laten uitvoeren? Neem dan contact op met Milou van Loenen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotograaf: Leon Koppenol

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-