20240314 43735
De peuters van Junis Kinderopvang bij IKC Klimboom in Buytenwegh bakken koekjes voor KiKa. De groep de eekhoorns doet mee aan de actie en zijn creatief aan het bakken geslagen. De koekjes worden op het dagverblijf gebakken en in mooie zakjes verkocht.


Nancy van Iersel “De kinderen vinden bakken superleuk. Ze zijn lekker bezig, zetten hun creativiteit in en zien snel resultaat. We merken dat ze het verkopen van koekjes ook leuk vinden! Het enthousiasme groeit bij elk verkocht zakje koekjes. Natuurlijk is er ook ruimte om zelf een koekje te proeven, je moet natuurlijk weten wat je verkoopt. Met onze actie hopen we zoveel mogelijk geld op te halen om kinderen met kanker te steunen, daar draait het om.”
Het dagverblijf maakt elke dag mooie zakjes met de koekjes en een klein pakje thee om aan de ouders mee te geven die een bestelling hebben geplaatst. Onder de kinderen is veel enthousiasme om mee te doen aan het kneden van het deeg en uitdrukken van de koekvormpjes. Kleine bakker Shivansh weet heel goed waarvoor hij hard zijn best doet: "Om zieke kindjes beter te maken!"

 20240314 43732  20240314 43740


Ouders kunnen via een QR code op het dagverblijf koekjes bestellen en dezelfde dag nog vers meekrijgen. Doneren kan ook via de persoonlijke pagina van de Eekhoorns op KiKa: https://supporta.cc/oht8/uvla6j Het streefbedrag voor de actie is €500,-, daarvan is meer dan de helft al opgehaald. Ook volgende week bakken de kinderen nog door voor KiKa.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-