A0FAEB58 AA0A 4CB4 B778 922332B2EDFFOp vrijdag 15 april kwam het Alfrink College tot leven tijdens het spektakel van de regionale finales van het Streetdance-onderdeel van Olympic Moves. Met deelnemers die streden in verschillende categorieƫn, van recreatief tot klasniveau, bracht het evenement een golf van energie en enthousiasme naar de dansvloer.

Het Alfrink College, gedreven door passie en inzet, veroverde een eervolle plek op het podium en mocht de tweede prijs in ontvangst nemen. Dit is niet alleen een prachtige prestatie voor de school, maar ook een erkenning van de toewijding van de studenten en docenten aan de kunst van het dansen.

Olympic Moves speelt een belangrijke rol in het inspireren van leerlingen om deel te nemen aan verschillende sporten en hen aan te moedigen om samen te bewegen. Meer dan de helft van de Nederlandse middelbare scholen van Nederland doet mee aan Olympic Moves, wat ook een mooie kans is voor jongeren om vriendschappen te sluiten.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-