Boekfiets in de Hof van SeghwaertOp zondagmiddag 5 mei is er weer een kinderspeelmiddag in de Hof van Seghwaert. Op deze nationale feestdag is het thema natuurlijk 'vrijheid'. De middag is voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar en start om 14.00 uur met de 'Boekfiets'.

De boekfiets is een door Stichting Aanzet speciaal ontworpen bakfiets, uitgerust met boeken, knuffels, spelletjes, een muziekinstallatie en meer. Bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers gaan graag op pad met de Boekfiets om op een speelse en creatieve manier samen met groepjes kinderen én ouders leesplezier te ervaren.

Daarna is er een leuke activiteit rondom het thema vrijheid en ook het kinderzwerfboekenstation staat weer klaar. De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur, trek wel kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. Deelname aan de speelmiddag is gratis en aanmelding is niet nodig.

De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Er is een speciale plek voor kinderen waar je fijn kan spelen met de waterpomp en de modderkeuken. Klim eens in de uitkijktoren, loop over het blote voeten pad of verstop je in de geheime hut. Ook zijn er dieren in de boomgaard zoals kippen en konijnen.

Meer informatie vind je op www.hofvanseghwaert.nl en op de Facebook- en Instagrampagina. De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan de Gaardedreef 169. Vanaf de Randstadrailhalte Seghwaert is het slechts 2 minuten lopen.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-