1920 teamalbertheijnseghwaertzoetermeer.eigenfotoAlbert Heijn Seghwaert in het gelijknamige winkelcentrum sluit op zondag 12 mei om 17:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De supermarkt, die al ruim veertig jaar aan de Petuniatuin 12 is gevestigd, wordt volledig vernieuwd en krijgt het allernieuwste concept.

Er is straks nog meer aandacht voor vers, gemak en voordeel. De feestelijke heropening vindt plaats op maandag 27 mei om 16:00 uur. De ingang van de winkel wordt zo’n tien meter verplaatst en komt rechtstreeks aan het plein. Supermarktmanager Jeroen van Mourik: “Wij vinden het leuk om de opening samen met onze klanten te vieren en hopen iedereen te zien op 27 mei. Er is gezellige muziek en er zijn diverse proeverijen. Ook de beroemde levensgrote hamster is erbij en voor de eerste vijfhonderd klanten hebben wij een toepasselijk cadeautje.”

Vers

De supermarkt biedt straks keuze uit nog meer groente en fruit, verspakketten, kant-en-klaar maaltijden en verse sappen. Ook het aanbod van vega(n), biologische en halal-producten wordt uitgebreid. De markthal heeft een groot assortiment vleeswaren, kazen, salades, droge worsten en tapas en bij de bakkerij kun je terecht voor heerlijk vers brood, rechtstreeks uit de oven. “Nieuw zijn de kant-en-klare wraps en sandwiches, bijvoorbeeld voor een lekkere lunch. Je vindt ze in de koeling”, vertelt Jeroen van Mourik.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-