streekmarktDe eerste streekmarkt van Zoetermeer komt donderdag 16 mei 2024 naar de Dorpsstraat. Tot en met 17 oktober staat de streekmarkt, vol verse streekproducten, twee keer per maand op de agenda. De markt heeft een divers assortiment, regionaal en seizoensgebonden; waar mogelijk uit de buurt van Zoetermeer.

De streekmarkt verkoopt vooral lokale producten, alles wat groeit en bloeit of op ambachtelijke wijze gemaakt is. Op de eerste editie van de markt, worden alle bezoekers die een aankoop doen getrakteerd op een gratis kopje koffie of thee. U ontvangt een bon wanneer u een aankoop doet bij een kraam en u kunt deze inleveren bij Shakes2Go voor een heerlijk kopje koffie of thee.
De markt start om 9.00 uur en wordt weer afgebouwd vanaf 16.00 uur. In mei zal de markt nog een keer terugkomen op donderdag 30 mei, daarna op 13 en 27 juni en verder tot en met 17 oktober.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-