moederdag mz
Afgelopen zondag zijn vele moeders in de watten gelegd, maar de kinderen die zaterdag in winkelcentrum Meerzicht vertoefden, hadden een speciale missie: het maken van steengoede cadeautjes. En daar hebben heel wat kinderen enthousiast aan meegedaan.

In het winkelcentrum tegenover de Wibra en mini supermarkt Alsabiel stonden de knutseltafels klaar. Vanaf het middaguur konden kinderen een mooi exemplaar uitzoeken tussen de vele Lucky stones in verschillende vormen en maten. Met speciale stiften konden ze deze stenen beschilderen en eventueel nog versieren met aanwezige decoratie, om zo een uniek Moederdagcadeau te creƫren. Ook was er de mogelijkheid om een mooie kleurplaat te kleuren en hiermee de steen in te pakken.

 moederdag mz2  moederdag mz3


Om 14.00 uur verscheen er een fotograaf voor een gratis fotoshoot, speciaal voor Moederdag. Niemand vond het erg om even op zijn beurt te wachten voor de te maken foto, en in de tussentijd werden er nog talloze stenen versierd voor de allerliefste moeders.

Het initiatief zorgde voor een gezellige en creatieve sfeer in het winkelcentrum, waar kinderen met plezier aan de slag gingen om iets bijzonders voor hun moeders te maken.

Tekst en foto's door Marja de Laaf

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-