oldtimerdag 2Dat het thema van de 22e Oldtimerdag Zoetermeer ‘Engeland’ was, zal niemand ontgaan zijn die in de Dorpsstraat een kijkje kwam nemen. De hele straat was versierd met Britse en Nederlandse vlaggen en stond vol met allerhande heel bijzondere klassieke oldtimers.

In de ochtend van zaterdag 18 mei startten vanaf 9 uur de oldtimers die meededen aan de tourrit van rond de 100 km. Dwars door alle mooie stukjes van de provincie genoten de deelnemers van de rit en het mooie weer. Ook burgemeester Bezuijen reed mee in één van de auto’s van de tourrit. Deze auto’s kwamen rond het middaguur weer terug in de Dorpsstraat om mee te doen met het grootse Concours d’ Élégance. Alle auto’s werden opgesteld in en rond de Dorpsstraat, om daar bewonderd te worden door het publiek.

 oldtimerdag 1 oldtimerdag 3 


Naast de tourrit en het Concours d’ Élégance waren er nog tal van andere activiteiten die zich uitspreidden over de Dorpsstraat, Nicolaasplein en Pilatusdam. Op het Nicolaasplein stonden meerdere klassieke brandweerauto’s, die onder groot enthousiasme van de kinderen ook graag demonstreerden dat ze nog prima konden spuiten met water.

Foto's: Guus Pauwels, meer foto's op: https://flic.kr/s/aHBqjBqUVq

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-