Tuk tuk Wijck MarcoZwinkelsMisschien heb je hem al gezien: de nieuwe tuk-tuk van Wijck. Dit elektrische wagentje rijdt sinds kort door de Zoetermeerse straten. Een mooie en milieuvriendelijke manier om activiteiten te organiseren en spullen in te vervoeren, daarmee wordt het maken van kunst en cultuur in de wijk nog leuker.

Klein, wendbaar en toch genoeg opbergruimte, dankzij de tuk-tuk kunnen de projectmedewerkers van Wijck eenvoudig materialen meenemen naar verschillende locaties. Of het nu gaat om een workshop in een buurthuis, een kunstproject op een plein of een gezellig evenement in een park, de tuk-tuk zorgt ervoor dat Wijck altijd in de buurt is. De tuk-tuk is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook een symbool van duurzaamheid en creativiteit. Dankzij de elektrische motor draagt de tuk-tuk bij aan een schoner milieu en minder uitstoot in onze mooie stad. Hiermee onderstreept Wijck haar inzet voor een gezonde leefomgeving. De buitenkant van de tuk-tuk is een kunstwerk op zich, ontworpen door kunstenaar Tobias Becker Hoff (Urban Art Studio).

Yolanda Snellaars, programmaregisseur van Wijck: “Wij zijn enorm trots op deze nieuwe aanwinst en we kijken uit om de tuk-tuk in te zetten voor onze activiteiten. We hopen dat zoveel mogelijk Zoetermeerders komen kennismaken met kunst en cultuur en de kracht hiervan ervaren.”

Openluchtconcerten

Zie je de tuk-tuk van Wijck staan? Doe dan gratis mee met een van de vele leuke en inspirerende activiteiten. De tuk-tuk is binnenkort te vinden bij de Openluchtconcerten in samenwerking met het Harmonie Orkest Zoetermeer op dinsdag 11 juni (Meerzicht), op dinsdag 25 juni (Rokkeveen) en op dinsdag 2 juli (Dobbe eiland/Dobbeplas).

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-