Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Zondagmiddag 7 juli is de eerste editie, waar Ronn van Etten en Insert Coin(s) zullen optreden.

jjmh 7 7 Ronn vanEtten 191x300Ronn van Etten zingt en speelt gitaar vanaf zijn 10e en altijd in bands, naast solo. Hij bracht in 1995 zijn 1e (Nederlandstalige) CD album Stil en Verwonderd uit. Later zouden nog 7 albums volgen, deel Nederlandstalig, deels Engelstalig. Ronn speelt in diverse bands: FLIRT – een coverband, CLAPTONES – een Eric Clapton tribute band. Maar ook solo treedt hij veel op met een breed, divers repertoire op uiteenlopend gelegenheden: een Eric Clapton tribute, op festivals en privé-feesten, restaurants en pubs, en bij verzorgingshuizen (50’s repertoire). Van Elvis en Clif Richard, via Beatles en allerlei 60’s muziek, naar Clapton en BB King, Sinatra en Santana, Gary Moore, Paul McCartney, Michael Buble, Billy Joel … te veel om op te noemen.

Zondagmiddag 7 juli treedt de Utrechtse coverband Insert Coin(s) voor de tweede maal op bij JJ Music House. Insert Coin(s) zorgt met o.a. driestemmige vocalen, swingende gitaarsolo’s, melodieuze toetspartijen, strakke bas en ritmische percussie voor een veelzijdig poprock-repertoire. Van heerlijke luisterliedjes om bij weg te zwijmelen tot golden oldies om mee te zingen, het komt allemaal voorbij.

Insert Coin(s) heeft de volgende bezetting: Ike (zang), Walter (zang en gitaar), Mark (gitaar en backing vocals), David (toetsen), Remco (basgitaar) en Roel (drums/cajon).

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-