Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Deze zondag, 21 juli, treden op: Linda en Richard.

JJMH21 7 Linda vdr Linden 300x300Geïnspireerd door haar helden uit de jaren zeventig zoals Melanie, Joni en Janis Ian schrijft Linda liedjes over de grote en kleine dingen van het leven. Over verbinding met jezelf en reizen in je hoofd. Over de liefde voor muziek en de zomer en de zoektocht naar ultieme vrijheid in je eigen achtertuin. Een mix van covers en eigen werk maar met een authentiek sausje Linda.

Zanger-Songwriter Richard’s passie ligt in het creëren van muziek die mensen raakt. Zijn fijne in het gehoor liggende stem en oprechte teksten hebben aardig wat mensen geraakt. Of hij nu op het podium staat of in de studio opneemt, Richard giet zijn emoties in elke noot.

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-