Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Deze zondag, 25 augustus, treden op: GIGS en KEY-TAR.

JJMH21 7 Linda vdr Linden 300x300GIGS bestaat uit vier multi-instrumentalisten die ook op het gebied van meerstemmige zang hun mannetje staan. De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange muzikale ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen GIGS een verrassende combinatie op van onder andere 60/70 Pop, Ierse Folk, Blue Grass en Westcoast. De akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire een eigen karakteristiek en markant geluid.

KEY-TAR is een mooie spin-off waarbij Dick en Henk in alle eenvoud van de toetsen en de gitaar nummers van Sandycoast, John Legend, Lionel Richie maar ook David Bowie en Prince ten gehore zullen brengen.

Met muzikale ouders en zussen is Dick van der Kaaij opgegroeid in een muzikaal gezin. Medio 90-er jaren is hij bij de band RamAir gaan spelen, een band met stevige rockmuziek, gebaseerd op klassieke thema’s en met barokinvloeden. Daarna heeft Dick bij In Progress gespeeld, een progressieve rockband met eigen muziek, bestaande uit lange nummers met complexe maatsoorten en ritmes waarin met name de akkoordenprogressies en meerstemmige zangpartijen van zijn hand zijn.
Henk Lok is een veelzijdige zanger die van het ene op het andere moment over kan stappen van Robbie Williams naar André Hazes, of van David Bowie naar Amy Winehouse. Na jarenlang met geluidsbanden te hebben gewerkt onder de naam ‘Loxury’ heeft hij in diverse bands gespeeld waarvan wellicht ‘Shotgun Wedding’ de bekendste is. Momenteel spelen Dick en Henk samen in The Mob, een coverband die 13 jaar geleden voor een eenmalig optreden werd opgericht. De mannen hebben elkaar nooit verlaten en spelen nu overal de boel plat met oude Haagse rockers of zwoele sentimentele stukken. The Mob brengt oude glorie weer tot leven met Rod Stewart, REM, Golden Earring, Queen maar ook Robbie Williams, George Michael en Amy Winehouse.

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-