Afgelopen vrijdag vond een unieke Sing Along plaats met een mooie samenwerking tussen twee koren, Popkoor Just For Fun uit Zoetermeer en popkoor Rebound uit Leidschendam. Het concert trok een volle zaal in de Ichthuskerk Seghwaert.

Na een gezamenlijke start met het nummer Rollercoaster, waarbij de sfeer er gelijk goed inzat, ook bij het publiek, zongen de koren vanuit hun eigen poprepertoire verschillende nummers. Door de projectie van de teksten van de nummers werd het ook een echte Sing Along. Het publiek deed enthousiast mee, niet alleen zingend, maar ook dansend.

   


Onder de enthousiaste begeleiding van de dirigenten werd het publiek nog meer opgezweept. De pauze werd gebruikt om de keeltjes te smeren, waarna het tweede deel van het optreden van beide koren volgde. Bekende nummers zoals 'Angels' en 'Flowers' werden ten gehore gebracht. De avond werd afgesloten met het door beide koren gezongen 'Can't stop the feeling' wat enthousiast door iedereen werd meegezongen.

Foto's en video: Leon Koppenol, meer foto's op: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Sing-Along-met-Just-For-Fun-Rebound-mei-2024

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-