20240615 46434

Proost op het Bierfestival

Ondanks het minder mooie weer gingen veel Zoetermeerders er dit weekend op uit. Ze bezochten één van de vele festivals in de stad, zoals het Bierfestival, Rrrollend Zoetermeer of het OranjeDome waar vaders konden feesten én tegelijkertijd naar het voetbal kijken.

Naast deze grote festivals waren er ook nog vele kleine evenementen bij winkelcentra voor Vaderdag, er was dit weekend dus overal wel iets te beleven!

 20240615 46435  20240615 46441


Bij het Bierfestival op het Nicolaasplein genoten de aanwezigen van vele verschillende speciaalbieren. De biertjes op dit festival komen niet zomaar uit het schap van de supermarkt, maar zijn speciaalbieren gebrouwen door lokale bierbrouwers zoals ROEM of brouwers uit de omgeving. De keus was dan ook groot uit de diverse brouwers en bieren. Er werd veel geproefd, maar ook naar muziek geluisterd en gedanst op live muziek van Myléne, Tuskhead en Louise. Het Bierfestival werd geopend met een proost door wethouder Iedema, organisatoren Christ van Gestel van de Lions Club De Meerbloem en Loek Eerhart van de Zoetermeerse Brouwerij.

Rrrollend Zoetermeer stond even verderop op het Marktplein met vele foodtrucks. Het plein was gezellig ingericht met bankjes en tafels en een grote draaimolen in het midden. Rrrollend Zoetermeer was drie dagen te bezoeken, van vrijdag tot en met zondag.

 20240615 46410  Rensen en etienne Oranjedome
Rrrollend Zoetermeer Duo Johan Rensen en Etiënne Bakker ofwel Eddy Coconut


Op zondag konden voetballiefhebbers ook naar het Silverdome, waar naast muzikale optredens ook naar het Nederlands elftal gekeken kon worden. In de pauze van de voetbalwedstrijd traden onder andere Johan Rensen en Etiënne Bakker op met hun nieuwe song ‘Heb zin in een cocktail’.

Foto's: Rita Soutendijk en Leon Koppenol

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-