Anita vliegt uit copyNa 44 jaar in het onderwijs gaat Anita de Vries, directeur van basisschool De Jacobsvlinder, met pensioen. Vanaf 1985 is zij als (interim-) directeur in Duivendrecht, Amsterdam en de laatste 9 jaar bij Unicoz in Zoetermeer werkzaam geweest.

Veel kinderen, ouders en collega's vinden hun weg naar haar als het even wat minder makkelijk gaat. Met haar hart van goud en eeuwige geduld, krijgt iedereen een nieuwe kans.
Mede als ambassadeur van Nuffic en Vroeg Vreemde Talen Onderwijs (VVTO) heeft Anita zich ingezet om het onderwijs voor kinderen, ongeacht hun achtergrond, zo optimaal mogelijk te maken. Ze heeft gezorgd voor dagelijks fruit en melkproducten op school, zodat alle kinderen de kans krijgen om gezond te kunnen eten. Dankzij haar inzet kregen en krijgen veel kinderen de kans om te sporten, een muziekinstrument te bespelen of langs musea en voorstellingen te gaan. Ook deelt ze haar liefde voor lezen door regelmatig op verschillende manieren gratis boeken aan te bieden aan de kinderen.
Voor het afscheid van Anita, is er op vrijdag 28 juni een receptie. Deze zal plaatsvinden op basisschool De Jacobsvlinder, Schoutenhoek 160, te Zoetermeer. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 15.00-16.30 uur. U kunt zich aanmelden voor het afscheid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-