Kids ZomerwekenKinderen hoeven zich deze zomervakantie niet te vervelen in Stadshart Zoetermeer, ook dit jaar worden er, wegens groot succes, de Kids Zomerweken georganiseerd. De feestelijke aftrap van deze Kids Zomerwerken vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 juli en de activiteiten duren tot eind augustus.

Er wordt door Stadshart Zoetermeer een gevarieerd programma aangeboden, voor jong en oud. Van een zomerse disco en een djembé-workshop tot een schuimparty, trampolinespringen en spannende speurtochten. Een DJ en een rollerskate disco zorgen op zaterdag 20 juli op het Stadhuisplein voor een feestelijke start van de Kids Zomerweken. Op zondag 21 juli worden er ballonnen in hartvorm uitgedeeld op het Burgemeester Wegstapelplein en kunnen de kinderen daar geschminkt worden.

Voor de nieuwe mascotte van Stadshart Zoetermeer is dit jaar een speciale rol weggelegd, tijdens de Kids Zomerweken zal die de kinderen verrassen met zijn bruisende aanwezigheid. Kortom: er is voor de thuisblijvers wederom genoeg te beleven in Stadshart Zoetermeer. Kom genieten van een zomer vol plezier in Stadshart Zoetermeer.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-