veteranenavond3Burgemeester Bezuijen reed vooraan de stoet met ruim 30 militaire voertuigen op Veteranenavond Zoetermeer. Na het optreden op de Markt The Band of Liberation & Pipes Armyband kwam het defilé militaire voertuigen de Markt oprijden, wat altijd een spectaculair gezicht is.

 veteranenavond  veteranenavond2

 

veteranenavond4Burgemeester Bezuijen bedankte de veteranen voor hun inzet tijdens de 17e editie van Veteranenavond in Zoetermeer. “Veteraan zijn kent geen leeftijdsgrens, het is mooi om te zien dat steeds meer jongere veteranen zich aansluiten bij deze dag.” Hij stond even speciaal stil bij de heer Van der Werf, met 97 jaar de oudste deelnemer aan de Veteranenavond. Van der Werf diende in Nederlands-Indië en rijdt al jaren mee met Veteranenavond. Vorig jaar lukte dit alleen niet, omdat het voertuig waarop hij meereed pech onderweg kreeg.
Alle kinderen keken al uit naar het moment dat de hekken rond het plein geopend werden en zij alle voertuigen van dichtbij konden bekijken.

Foto's: Guus Pauwels

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-