24 13 Foto Buurtontmoeting Heemavenue 300624 copyAfgelopen zondag 30 juni heeft de Oosterheemse Jacqueline Bergenhenegouwen een buurtontmoeting bij inZet Oosterheem georganiseerd voor de toekomstige bewoners van het nieuwe appartementengebouw Hugo. Het appartementengebouw Hugo is een onderdeel van het nieuwbouwproject Heemavenue.

Een project dat gerealiseerd wordt langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan.

Doel bijeenkomst

Het doel van deze bijeenkomst was om als toekomstige buren elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Maar ook om zaken te bespreken waar je tegen aan loopt als je in een woning in een nieuwbouwproject gaat wonen. Tevens kon kennis worden gemaakt met de wijk en de mogelijkheden die inZet Oosterheem biedt met tal van activiteiten en waar wijkbewoners altijd binnen kunnen lopen voor diverse ondersteuningsvragen in welzijn en zorg.

Het was een hele gezellige, informele en informatieve bijeenkomst, waarbij de toekomstige bewoners een warm welkom ontvingen. Wil je zelf ook een buurtontmoeting organiseren of meer informatie over inZet Oosterheem? Neem gerust contact op met Sociaal Makelaar Liza Soffner: Tel. 088 023 42 46, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Locatie: inZet Oosterheem, Zanzibarplein 5, 2721 GE Zoetermeer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-